afvallen zonder dieet met appelazijn

AfvalCoach

Afvallen met een Coach

Afvallen met behulp van appelazijn, afslankpillen of zelfs door te sporten.. Voor de meeste mensen is het alleen een hulpmiddel om hun streefgewicht te bereiken. Afvallen is niet alleen een verandering van eetgewoontes, maar ook een verandering van denken. Om structureel uw eetgewoonte te kunnen omgooien is er een dieper besef nodig van wat eten voor u betekent. Een afvalcoach kan u daarbij helpen.

Eten waarderen

Toen u laatst "zondigde" en een halve zak paprikachips op at, heeft u er toen van genoten? En toen u de aardappels met jus at?
Afvallen is bewust worden van wat u doet, zoals we omschreven op de pagina 'Je bent wat je eet'. Afvallen is leren genieten van lekkere dingen, maar ook leren hoe u maat kunt houden. Daarvoor is het belangrijk om uzelf te leren kennen. Waarom eet u en wanneer krijgt u de drang naar zoetigheid o.i.d?

Afvalcoach

Een Afvalcoach kan u leren om anders te kijken naar eten. Te genieten van eten en te weten wanneer en hoeveel eten u nodig heeft. Natuurlijk zijn er ook veel afvalcoaches die u helpen met het tellen van calorieën, maar de vraag is of u dit zal helpen om uw eetgewoontes te veranderen. 

Gezond weer op gewicht, AfvalCoach.

In onze zoektocht naar een goede afvalcoach kwamen we bij Femke van Lieshout. Femke's werkwijze heeft het motto; 'Je volgt geen dieet maar een nieuw patroon.' Laten we vooral eens ophouden met "lijnen"maar gewoon weer gaan eten!! Niet iedereen hoeft maatje 36 te bereiken. Lekker in je vel zitten en je in balans voelen dat is het doel! Een gewichtsverlies van 10% van je overgewicht geeft vaak al veel gezondheidsvoordelen.

Meer informatie over Femke en haar werkwijze vindt u op www.gezondweeropgewicht.nl 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon