afvallen zonder dieet met appelazijn

Ervaringen afvallen met appelazijn

Sinds enige tijd ben ik bezig met afvallen met biologische appelazijn. Ik ben nu 4,5 kilo kwijt, maar voel me vooral ook een stuk beter. Ik heb ook gemerkt dat ik veel afvalstoffen kwijt ben en veel kleine kwaaltjes zijn weg. Heel erg fijn is dat en ik ga binnenkort beginnen met de voeding zoals jullie die aangeven, waarbij zuren door basische voeding moet worden gecompenseerd. (Zie PH Neutraal eten)

Marijke


Ik ben begonnen met de vloeibare appelazijn in warm water met honing. Na twee weken al voel ik me een stuk beter, ik heb meer energie. En ik zag dat mijn huid een stuk steviger is geworden. Echt veel afgevallen ben ik nog niet, maar zie er door de stevigere huid toch al beter uit. Ook in mijn gezicht trouwens voelt de huid zacht aan. Tot nu toe erg tevreden.

Karin


Ik ben nu zo'n 3 weken bezig en ben al 3,5 kilo kwijt. Er moet nog veel meer af en dat gaat zeker lukken op deze manier. Wel jammer dat het zo zuur is.

Karlijn


Een paar jaar geleden heb ik deze kuur ook gedaan en ben toen 7 kilo afgevallen. Eigenlijk zou je dit een keer in de twee jaar of zo moeten doen, omdat je echt je lichaam reinigt en je dan erg goed en fit voelt.

Ans


Na een week kreeg ik vreselijke hoofdpijn en heb twee dagen op bed gelegen. Nog nooit heb ik zulke hoofdpijn gehad, maar het was het idd waard. Ik heb de vloeibare appelazijn genomen, want ik geloof niet zo in die capsules, en dat gaat best snel. Je bent zo een paar kilo kwijt.

Odette

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon