afvallen zonder dieet met appelazijn

Over ons

Afvallen met Appelazijn

Enige tijd geleden zijn wij begonnen met het gebruik van biologische appelazijn (vloeibare vorm), en omdat dat zoveel voor ons gedaan heeft willen wij u dit zeker niet onthouden.

Wij begonnen hieraan om het lichaam te reinigen... het "goede leven" hakt er toch wel in als je wat ouder wordt. Na een week al viel het ons op dat we afgevallen waren, terwijl we niet wisten dat het daar ook voor gebruikt werd. Bovendien bleek dat een heleboel van onze kwalen en ongemakken al verdwenen waren.

Afvallen met biologische appelazijn

Wij slapen beter, een betere stoelgang, een beter gehydrateerde huid en geen eczeem meer, echt veel meer energie en meer zin om "van de bank af te komen". De bekende dip na het eten is er nauwelijks nog en de hang naar zoetigheid verdween als sneeuw voor de zon.

We hebben beide wel twee dagen met erge hoofdpijn op bed gelegen. Gek genoeg kwam en ging de hoofdpijn tijdens die dagen. Dat was best pittig, maar voor ons was het dat meer dan waard.

Wellicht dat de verbeteringen bij u minder zullen zijn bij het gebruik van appelazijn. Dat kan natuurlijk afhangen van welke kwaaltjes u allemaal heeft... Maar het is zeker de moeite van het proberen waard!!

Overige methoden om af te vallen zonder dieet

Natuurlijk zijn er vele andere methoden om af te vallen zonder dieet. Ook deze vermelden wij op onze website. Kies een manier van afvallen die bij u past!!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon