afvallen zonder dieet met appelazijn

Sporten en afvallen

Bewegen is gezond, ons lichaam is ervoor gemaakt, maar in de huidige maatschappij krijgen veel mensen alleen op onnatuurlijke wijze (sportschool) voldoende beweging.

Sporten en afvallen

U kent de goedbedoelde adviezen allemaal wel

  • Ga naar de sportschool
  • Neem eens wat vaker de trap
  • Maak regelmatig een wandeling
  • Neem eens wat vaker de fiets

Ook wij willen u hiertoe aanmoedigen, maar hoe komt u deze keer wel over de drempel om structureel te gaan bewegen? En hoe gaat u het volhouden? Kleine aanpassingen in uw huidige levensstijl zullen u gaan helpen.

Alle begin is moeilijk

Ook u weet dat bewegen goed voor u is en misschien heeft u de stap nog niet genomen om te beginnen omdat de drempel te hoog ligt. Door het gebruik van de appelazijn zal uw energieniveau op peil komen en uw geest staat open voor nieuwe dingen. De drempel om te gaan sporten/bewegen wordt aanzienlijk lager!!! Sterker nog, u krijgt waarschijnlijk vanzelf zin om weer wat te gaan doen.

Door kleine aanpassingen te maken in uw levensstijl krijgt u vanzelf de behoefte om ook op andere manieren uw levensstijl te verbeteren. Bewegen zal daar waarschijnlijk één van zijn. Nadat u de eerste pondjes verliest zult u sterker de behoefte gaan voelen om uw lichaam en gezondheid te verbeteren. Bewegen is één van de belangrijkste dingen die u voor uw figuur en gezondheid kunt doen. Appelazijn zal u meer energie geven, omdat een schoner lichaam minder hard hoeft te werken aan de binnenkant. 

Een levensstijl met beweging

Bent u ook geen sporter? De enige gezonde (en effectieve) manier om af te vallen is door uw levensstijl te veranderen, maar dat kan alleen wanneer u realistische doelen stelt. Begin met bewegen; lopen, fietsen of een actieve hobby. Probeer een manier te vinden waarbij u structureel tot meer beweging komt. Denk ook eens aan dansen, tuinieren en creatieve hobby's zoals schilderen. Dit zijn geen schoolvoorbeelden van activiteiten waardoor u afvalt, maar heeft u al eens bedacht wat het verschil is met wanneer u op de bank blijft zitten en niets doet. Hoe kleiner u de drempels maakt hoe hoger de slagingskans (dus het effect).

Wandelen

Maak een wandeling na het diner. Wandelen na het eten verbrandt meer calorieën dan op enig ander moment van de dag, omdat het lichaam het grootste deel van zijn vitale middelen zal gebruiken voor de spijsvertering. Wandelen is ook een zeer natuurlijke manier om stress te verminderen en daarmee lagere vetopname van uw lichaam. Maak een wandeling door uw buurt. Vraag een vriend of partner/familielid om met u mee te gaan. Als u een gezonde hond heeft kunt u een extra wandeling per dag inplannen of één van de dagelijkse wandelingen uitbreiden. Dagelijks wandelen zal ook uw slaap verbeteren doordat u de opname van zuurstof zal verbeteren. Een betere slaap zorgt op zijn beurt weer voor een betere verbranding overdag en voor minder behoefte aan snoepen.

Fietsen

Laat eens wat vaker de auto staan. Werkt u in de buurt van uw woning? Kunt u kleine boodschappen met de fiets doen? Rustig fietsen voelt bijna nooit vermoeiend, maar zorgt voor een goede verbranding. 

Wat kunt u het beste doen?

  • Kies in ieder geval een vorm van beweging die u het meeste aanspreekt, de kans dat u het volhoudt is dan aanzienlijk groter.
  • Het beste is om iets in de buitenlucht te doen, maar als het u niks lijkt, dat toch lekker gewoon binnen…
  • Zoek een vorm van beweging die u niet al te veel tijd kost, als u verder een druk bestaan heeft.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon