afvallen zonder dieet met appelazijn

De voedselzandloper

De Voedselzandloper - dieetboekAfvallen, veroudering tegen gaan, ziektes voorkomen en genezen, meer energie, langer leven, gelukkiger door het leven gaan? Het is mogelijk door aanpassingen te maken in uw voedingspatroon.

 

Het zandloperdieet

Het idee voor het zandloperdieet komt uit het boek "De voedselzandloper" van Kris Verburgh, arts, publicist en wetenschapper. Verburgh heeft voordat hij aan het boek begon nooit het voornemen gehad een dieetboek te schrijven. Hij was, zoals hij in zijn boek schrijft, helemaal niet bezig met dieten en gewichtsverlies maar maar was voornamelijk voornamelijk geinteresseerd in de invloed van voeding op het verouderingsproces van het lichaam. De schrijver legt uit dat voeding de motor is van ons metabolisme en al onze lichaamsprocessen aandrijft. Met deze kennis heeft hij het boek samengesteld.

Zandloper

In het boek wordt uitgelegd welke producten van invloed zijn op onze gezondheid en deze producten worden gesorteerd in de vorm van een zandloper. In het bovenste deel van de zandloper vindt u de producten die u beter kunt vermijden. Het onderste deel van de zandloper geeft de producten die Verburgh aanbeveelt juist wel te eten. Hierbij worden geen richtlijnen gegeven voor de grootte van de maaltijden of hoe vaak u bepaalde gezonde producten eet.

Zandloper dieet ervaringen

Het boek de voedselzandloper is dus in eerste instantie niet bedoeld om gewicht te verliezen, maar veroudering af te remmen en de invloed van voeding op allerlei ziektes aan het licht te brengen. Het versnelde verouderingsproces is de oorzaak van de meeste van onze westerse ziektes. Het, vaak drastische gewichtsverlies, is een aangename bijwerking van de aanpassing van ons dieet (voedingsgewoonte). De ervaringen leren dat de aanpassingen van het voedingspatroon in eerste instantie meer energie en een betere gezondheid geven, maar in veel gevallen ook een snel gewichtsverlies.

Afvallen zonder dieet?

U vraagt zich misshien af wat de informatie over een dieet, als het zandloper dieet, op deze website doet. De meeste mensen denken bij dieten aan het afvallen door zichzelf uit te hongeren, of maaltijden over te slaan. Ook kent iedereen de dieten waarbij men zeer eenzijdige voeding moet nemen voor een bepaalde periode. Een dieet is echter niets meer of minder dan het aanpassen van je voedingspatroon. U zult begrijpen dat het nauwelijks mogelijk kan zijn om af te vallen zonder dat u enkele aanpassingen maakt in uw levensstijl. Het zandloperdieet kan u hierbij goed op weg helpen, zonder dat u zichzelf hoeft uit te hongeren. Bovendien promoten wij graag een dieet dat meer gericht is op de gezondheid van het lichaam dan een dieet dat afbraak doet aan uw gezondheid en schommelingen in uw gewicht veroorzaakt.

Zandloper boek

Bent u geïnteresseerd in drastisch gewichtsverlies en een gezonder lichaam dan raden wij u aan om het boek De Voedselzandloper te bestellen. 

Voedselzandloper - boek

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon