afvallen zonder dieet met appelazijn

Zuurkoolsap

Zuurkoolsap

Zuurkoolsap. Niet alleen erg goed voor uw gezondheid, maar ook ter ondersteuning van het afvallen. 

 

 

 

Het drinken van zuurkoolsap is een effectieve methode om uw spijsverteringsstelsel te reinigen (detox), vocht af te drijven en uw metabolisme een boost te geven. Zuurkoolsap wordt vaak gedronken als onderdeel van een reinigingskuur, maar is ook erg effectief als hulp bij het afvallen.

Zuurkoolsap afvallen

Afvallen begint met een goede zorg voor uw darmen en een goede darmflora. Door uw darmen weer in optimale conditie te brengen verhoogt u namelijk uw energie en de opname van de juiste stoffen uit voeding. Doordat de darmen (en lever) minder hard hoeven te werken zult u zich over het algemeen prettiger voelen en zal uw behoefte aan suiker en slechte voeding verminderen. Omdat de darmen schoon worden en vrij blijven van toxines worden essentiële voedingsstoffen zoals, ijzer, eiwitten en vitamines beter worden opgenomen. Dit versterkt niet alleen uw immuunsysteem, maar door het beter functioneren van uw lichaam zal ook uw verbranding verbeteren.

Wat doet zuurkoolsap?

Het fermentatieproces waarmee zuurkoolsap wordt gemaakt zorgt ervoor dat de suikers uit de sap worden omgezet in melkzuur. Melkzuur beschermt de darmen tegen schadelijke stoffen en ontgift het lichaam. Het spijsverteringsstelsel is beter beschermt tegen schadelijke bacteriën en micro organismen en maakt de darmen vrij van schadelijke gisten (candida). Zuurkoolsap bevat belangrijke vitamines en mineralen A,B,C,D, zwavel, magnesium, kalium en calcium. 

De voordelen van zuurkoolsap

  • Door zuurkoolsap te drinken heeft u minder hongergevoel.
  • Zuurkoolsap brengt de darmen tot rust, maar bevordert de ontlasting.
  • Zuurkoolsap zorgt ervoor dat u de juiste voedingsstoffen beter opneemt.
  • Zuurkoolsap reinigt de darmen en geeft meer energie.
  • Zuurkoolsap zorgt voor een betere vochtbalans in uw lichaam.
  • Zuurkoolsap drinken verbetert uw immuunsysteem, zodat u gezonder afvalt.

 

Hoeveel val ik af door het drinken van zuurkoolsap?

U begrijpt waarschijnlijk dat zuurkoolsap geen wondermiddel is. Om uw darmen gezond te houden moet u ook letten op welke voedingsstoffen u binnen krijgt. Zuurkoolsap kan desondanks een grote bijdrage leveren om uw spijsverteringsstelsel te reinigen en u de juiste voedingsstoffen te leveren. Afhankelijk van uw BMI, de schade aan uw lichaam, uw beweging en voeding, kunt u met behulp van zuurkoolsap enkele kilo's afvallen.

Hoeveel zuurkoolsap moet ik drinken?

We raden u aan om het drinken van zuurkoolsap op te bouwen. Begin met 1 glas sap bij de lunch. Dit kunt u uitbouwen tot 3x daags een glas. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het drinken van de sap raden we aan 's morgens een half uur voor uw ontbijt uw eerste glas te drinken. De melkzuurbacteriën kunnen dan nog effectiever hun werk doen.

Zuurkoolsap kopen

U kunt zuurkoolsap bestellen bij de onderstaande online winkels.

Zuurkoolsap kopen

Zuurkoolsap

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Coupon